English version Italiano magyar változat
nyil Nyitólap
nyil Püspökök
nyil Katolikus Lexikon
nyil Könyvtár

Ajánló
Családjaink.hu
Eucharisztikus Kongresszus
Katolikus Karitász
Liturgia.hu
Magyar Kurír
Új Ember
Vatikáni Rádió
Szent István Rádió, Eger
Mária Rádió
nyil Katolikus média bővebben

Megújult az MKPK honlapja
2018. július 31., kedd 09:53

Megújult formában, kibővült tartalommal, friss színvilággal várja a látogatókat 2018. július 30. óta a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia honlapja.
Várjuk korábbi és új látogatóinkat a megújult https://katolikus.hu honlapon.

 


Az átalakult Menüsorban megtalálható többek között az egyházmegyék térképe, a Katolikus Egyház felépítése, a Katolikus Egyház Katekizmusa, zsolozsma olvasó, miserend, a plébániai honlapok elérhetősége, valamint az Egyház és Társadalom kapcsolatáról is olvashatnak a látogatók. A Tevékenységeink menüpont alatt a szociális és oktatási intézményeink listáját találhatják, valamint a katolikus sajtó világában is segítünk eligazodni.
Új szolgáltatásként jelent meg az úgynevezett hamburgermenüként használt Főmenü a honlap jobb felső sarkában, ahol a fontosabb tartalmakat egyszerűbben érheti el a látogató.
Megújult külsővel várjuk az Eseménynaptár böngészőit is, akik érdeklődési körük szerint szűkíthetik a keresést a programok között.
Új frissességet jelent a honlap színeinek a liturgikus év színeihez való igazodása: így a zöld (évközi), arany (karácsony és húsvét), lila (advent és nagyböjt) valamint a vértanúk és egyéb ünnepek alkalmával a piros szín jelenik meg.


Napi evangelium
Mit tegyünk, hogy Istennek tetsző dolgot cselekedjünk?
  Jn 6,22-29

>>> Napi evangélium
Eseménynaptár


PPKELegyen a kezdőlapom!      Mozgó ünnepek 2021-ig (pdf)       Mobil változat       RSS       Impresszum