English version Italiano magyar változat
nyil Nyitólap
nyil Püspökök
nyil Katolikus Lexikon
nyil Könyvtár

Ajánló
Családjaink.hu
Eucharisztikus Kongresszus
Katolikus Karitász
Liturgia.hu
Magyar Kurír
Új Ember
Vatikáni Rádió
Szent István Rádió, Eger
Mária Rádió
nyil Katolikus média bővebben

Pápai rendezvénysorozat a Biblia évében
2008. február 7., csütörtök 12:47

Pápa város önkormányzata, a városi művelődési központ és a könyvtár – vállalkozók támogatásával – a Biblia éve helyi rendezvényeiről programfüzetet jelentetett meg.

Az ökumenikus imahéttel kezdődött eseménysorozat az év minden hetében gazdag és változatos alkalmakkal várja a város polgárait és az érdeklődőket. Huszonkét helyszínen tizennyolc szervező (egyházi és világi művelődési és oktatási intézmények, civil szervezetek) kínálja rendezvényeit az ökumenikus istentisztelettől a bibliai tárgyú vetélkedőkön és a közös zsoltáréneklésen át a kávéházi beszélgetés-sorozatig és bábelőadásig. A Könyvek könyvének ünnepi esztendejét a „Biblia éve” film vetítése zárja 2009 januárjában.


Napi evangelium
Üdvözlégy, kegyelemmel teljes! Az Úr veled van!
  Lk 1,26-38

>>> Napi evangélium
Eseménynaptár


PPKEA nap szentje

Szűz Mária szeplőtelen fogantatása
 
A nap 
szentje
 
Mária fogantatása egészen csendes, észrevétlen kezdete a megváltás megvalósulásának. Isten előkészíti művét. Advent időszakában a készület idején Istenre tekintünk, aki csendesen készíti elő művét. Advent sokszor csendes készülődése igazi örömet, a karácsony örömét készíti elő szívünkben.Legyen a kezdőlapom!      Mozgó ünnepek 2021-ig (pdf)       Mobil változat       RSS       Impresszum