Megújult az MKPK honlapja
2018. július 31. kedd 09:53


Megújult formában, kibővült tartalommal, friss színvilággal várja a látogatókat 2018. július 30. óta a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia honlapja.
Várjuk korábbi és új látogatóinkat a megújult https://katolikus.hu honlapon.

 


Az átalakult Menüsorban megtalálható többek között az egyházmegyék térképe, a Katolikus Egyház felépítése, a Katolikus Egyház Katekizmusa, zsolozsma olvasó, miserend, a plébániai honlapok elérhetősége, valamint az Egyház és Társadalom kapcsolatáról is olvashatnak a látogatók. A Tevékenységeink menüpont alatt a szociális és oktatási intézményeink listáját találhatják, valamint a katolikus sajtó világában is segítünk eligazodni.
Új szolgáltatásként jelent meg az úgynevezett hamburgermenüként használt Főmenü a honlap jobb felső sarkában, ahol a fontosabb tartalmakat egyszerűbben érheti el a látogató.
Megújult külsővel várjuk az Eseménynaptár böngészőit is, akik érdeklődési körük szerint szűkíthetik a keresést a programok között.
Új frissességet jelent a honlap színeinek a liturgikus év színeihez való igazodása: így a zöld (évközi), arany (karácsony és húsvét), lila (advent és nagyböjt) valamint a vértanúk és egyéb ünnepek alkalmával a piros szín jelenik meg.